A hónap képe

VIP Dive Tenerife Hónap képe
El Puertito

Közkedvelt merülő helynek számít. Az Atlanti Óceán egyik csodálatos lakóját, az álcserepes és zöld teknőst látogathatjuk meg lakóhelyükön. Kezdőknek ajánljuk, de biztosak vagyunk benne, hogy a gyakorlott búvárok is kedvüket lelik ezen a merülő helyben. Az öböl adottságainak köszönhetően, a merüléseket partról hajtjuk végre, nyugodt körülmények között. Az itt található állatok mindegyike barátságos, és az élővilág is gazdag. Tökéletes választás azoknak akik szeretnék megtenni az első lépéseket a búvárrá válás útján.

Próbamerülés Tenerifén El Puertitoban

A próbamerülést szeretjük partról végrehajtani így kiküszöbölve az esetleges félelmeket. Hajóról történő vízbeszállás gyakran megijeszti az első próbálkozókat. Célunk, hogy maradandó pozitív élménnyel gazdagítsuk nyaralásukat. Ezért akár kéz a kézben fokozatosan sétálunk a vízbe így megbarátkozva az új közeggel. Aki még nem próbálkozott soha, annak ezt a merülési lehetőséget javasoljuk.

A program időtartama: 3 óra
A program ára: 60 EUR / fő

Internetes időpont foglalás esetén 5 EUR / fő kedvezményt biztosítunk.

Foglalás

Klein László Csaba

CMAS mester búvároktató
VIP Dive Tenerife Klein László Csaba

Klein László Csaba vagyok. 1969. január 28-án láttam meg a napvilágot. Kisgyermekkorom óta vonzódom az extrémitáshoz. Az életet komolyan veszem, de játéknak tekintem. A nagyok azt mondják, az élet minden napját úgy kell megélni, mintha az lenne az utolsó!

Voltam hivatásos katona, sokáig az ejtőernyőzésben kerestem az adrenalin bombát. A búvárkodásban találtam meg azt a teljességet, amit kerestem! 1999-ben lettem CMAS mester búvároktató, majd 2010-ben a UEF oktatási rendszerben is megszereztem a Master Scuba Instructor minősítést! A technika rohamos fejlődését sem hagyom figyelmen kívül, tudásomat folyamatosan fejlesztem! Több sikeres expedíciónak voltam a technikai vezetője.

Oktatói pályafutásom éveiben az alapoktól az oktatói szintig több száz búvárt képeztem. 2007-ben ismertem meg Tenerife varázslatos szigetét. Rövid mérlegelést követően döntöttem, és itt maradtam! A víz alatti világ számtalan látnivalót kínál kezdő és professzionális búvárok számára.
Sokéves tapasztalatom biztosítja és több sikeres búvár bizonyítja, hogy nálam biztonságban lesz az, aki engem választ!

Vip Dive Tenerife

Búvárkodás Tenerifén
VIP Dive Tenerife búvárkodás

Kanári szigeteken búvárkodni biztonságos körülmények között, úgy hogy az élmény garantált. Velünk lehetségessé válik mindez. Profi magyar oktatótól tanulhatja meg a búvárkodás alapjait egy próbamerülés alkalmával. Cégünk személyre szabott szolgáltatásainak köszönhetően, Ön részesévé válhat, annak az élménynek melyet a víz alatti világ rejt magában. A Kanári szigetek gyöngyszemén, Tenerifén próbálhatja ki magát, és tapasztalhatja meg búvárkodás örömét.

Exlusive ajánlataink között mindenki talál maga számára tökéleteset. A parti merülésektől a hajós merülésekig, a teknős simogatástól a roncsmerülésekig vállaljuk, hogy bevezetjük Önt ebbe az egészen új és gyönyörű közegbe. Kínálatunk folyamatosan újabb és újabb lehetőségekkel bővül.
Várjuk mindazok jelentkezését, akik próbamerülésre vállalkoznak, és azokat is, akik Tenerifén szeretnék elvégezni az alap vagy haladó tanfolyamot.